Contact met Skin Tech Pharma

Vragen over producten

Heb je vragen over inhoud of toepassing van onze producten, kijk dan eens bij het betreffende product in de webshop. Daar vind je een uitgebreide lijst van ingrediënten en de gebruiksaanwijzing.
Mocht het antwoord op je vraag daar niet bij staan, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of per e-mail naar customerservice@skintechpharma.nl.

Vragen over behandelingen

Voor vragen of informatie over duur, inhoud en kosten van behandelingen kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met een behandelaar of kliniek bij jou in de buurt. Alhoewel alle behandelaren en klinieken door Skin Tech getraind zijn in toepassing van de producten en bijbehorende behandelprotocollen, heeft elke behandelaar zijn eigen werkwijze en prijskaartje. Skin Tech kan daar geen uitsluitsel over geven. 

Vragen over bestellingen en verzendingen

Hier vind je meer informatie over verzenden en retourneren.

Mocht je daar niet vinden wat je zoekt, dan kun je het beste gebruikmaken van het contactformulier hieronder om je vraag te stellen. Je krijgt zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 24 uur antwoord van ons.

Contactformulier

SkinTech® cosmeceuticals worden voortaan geleverd door QSkin

Skin Tech Pharma Group BNLX besteedt vanaf 1 december 2023 de verkoop van de SkinTech® cosmeceuticals uit aan QSkin B.V. 

Wat merk jij daarvan?
Niet zoveel. Als je op deze site op ‘webwinkel’ klikt, word je automatisch doorgelinkt naar de webwinkel van QSkin. Daar vind je dezelfde categorieën en producten als voorheen en kun je even makkelijk bestellen als altijd. Alleen de kleuren zijn wat anders dan je misschien gewend was. 
(Had je al een Skin Tech-account? Dan kreeg je van ons een mail dat je je accountgegevens misschien moet aanpassen bij je volgende bestelling.)

We zien je graag terug in de QSkin-shop!